Description

Op de Korenbloemlaan staat een hele leuke woning… Het lijkt het begin van een mooi verhaal en dat zou het ook zomaar kunnen zijn voor u. Deze charmante woning barst van de uitstraling en karakter. Hij is niet bijzonder groot maar heeft een ruime benedenverdieping en ligt in een hele fijne buurt. Het is een fantastische woning om te starten maar ook om te gaan wonen wanneer de kinderen uit huis zijn. Alles is tenslotte heel dichtbij. Deze charmante woning heeft een ruime garage, een woonoppervlak van 78 m2 en een perceel van 168 m2.

De Bloemenbuurt, we zeiden het al, is een hele fijne plek. Eigenlijk alles is er dichtbij. Zo is het Rozenplein op loopafstand, bent u met de auto in een paar minuutjes op de A12 en A30 en bent u binnen enkele minuten fietsen in het centrum. Zoekt u rust en ontspanning, ga dan heerlijk wandelen of fietsen in het bos of op de hei, het ligt allemaal praktisch om de hoek.

Ground floor

Entree/hal voorzien van meterkast. Kelder, Tuigerichte, lichte woonkamer, voorzien van eikenvloer. Luxe keuken met kookplaat, afzuigerkap, magnetron, vaatwasser en inbouw koffiemachine. De keuken is voorzien van een lichtkoepel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het toilet en de tuin.

First floor

Overloop, 2 mooie slaapkamers beide met dakkapel. Badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en 2e toilet.

Second floor

Te bereiken via de slaapkamer en nu in gebruik als bergzolder. U kunt hier eventueel een derde slaapkamer creëren.

Garden

De ruime tuin ligt aan de zijkant en de voorkant van het huis. Ze zijtuin ligt op het oosten en de voortuin op het zuiden. U heeft hierdoor veruit het grootste gedeelte van de dag zon.

Vanuit de tuin heeft u toegang tot de garage die is voorzien van een smeerput, CV ketel van het merk Vaillant (CW4) en de aansluiting voor de wasmachine.

Details

- Geliefde woonomgeving; 
- Woonoppervlak 78 m2;
- Perceel 168 m2;
- Helft van dubbel woonhuis;
- Zonnepanelen (huurkoop ter overname);
- Regenwaterafvoer aangelegd in de voortuin; 
- Gedeeltelijk voorzien van dubbelglas; 
- Benedenverdieping beschikt over markiezen;  
- Gedeelte van de tuin is voorzien van een overkapping.

Features