17 photos available

Sold: Warande 6, 6713 RN Ede

Type of residence House, bungalow, corner house
Plot size 186 m²
Liveable area 82 m²
Acceptance Immediately
Status Sold
€229,000
Sold

General

Levenslang wonen aan de Warande 6

Het huis, naar uw wens, waar u in blijft wonen.. Instapprijs: € 229.000 k.k.

Denkt u dat alleen een gelijkvloers appartement voor u geschikt is, maar droomt u eigenlijk van een eigen tuin en een heerlijke twee-onder-een kap woning? Dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging aan de Warande 6. Deze helft van een dubbel woonhuis is gelegen op een hoek en speci... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, bungalow, corner house
Construction period 1975
Status Sold
Offered since 02 October 2018

Features

Offer
Reference number 00227
Asking price €229,000
Status Sold
Acceptance Immediately
Offered since 02 October 2018
Last updated 20 November 2018
Construction
Type of residence House, bungalow, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1975
Rooftype Shed
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 186 m²
Effective area 82 m²
Content 245 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Type Side yard
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Fireplace
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Definition

Levenslang wonen aan de Warande 6

Het huis, naar uw wens, waar u in blijft wonen.. Instapprijs: € 229.000 k.k.

Denkt u dat alleen een gelijkvloers appartement voor u geschikt is, maar droomt u eigenlijk van een eigen tuin en een heerlijke twee-onder-een kap woning? Dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging aan de Warande 6. Deze helft van een dubbel woonhuis is gelegen op een hoek en speciaal voor u geheel gerenoveerd. Zodoende bent u klaar voor de toekomst, u hoeft hier nooit meer weg! Als u aangepaste voorzieningen nodig heeft en speciale wensen heeft op het gebied van toegankelijkheid, is deze woning zeer geschikt voor u.

Het huis combineert namelijk een paar uitzonderlijk eigenschappen en is daarmee geschikt voor uiteenlopende manieren van bewoning. Een slaapkamer beneden in combinatie met woonkamer, keuken en badkamer? U vindt het in deze woning. En toch nog extra kamers op de bovenverdieping? Ook die zijn er. Want de woonkamer, keuken en badkamer bevinden zich op de begane grond waardoor een optimale toegankelijkheid is gegarandeerd. En de op het zuiden gelegen tuin ligt letterlijk aan uw voeten. Er is ook een mogelijkheid een eigen parkeerplaats op eigen terrein te realiseren. Deze kenmerken maken deze woning bijzonder geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn, niet naar een appartement willen en het plezier van een eigen tuin wensen. De slaapkamer beneden staat garant voor langdurig woonplezier. Ook mensen die een praktijk of kantoor aan huis willen, kunnen deze veelzijdige woning geheel naar eigen wens inrichten. Voor starters is dit ook een heerlijke woning om te wonen. Kortom een schot in de roos waarvan u zo snel geen tweede aantreft. Geheel gerenoveerd en toch keuzevrijheid Via het gezellige pleintje met voldoende parkeergelegenheid komt u in dit fijne hoekhuis. De twee-onder-een-kap woning zal u bevallen zodra u de royale hal met statige vide betreedt. De hal geeft toegang tot de woonkamer met open keuken. Aansluitend vindt u de slaapkamer met badkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee kamers en een heerlijk dakterras op het zuiden.

Op dit dakterras kunt u bijna de hele winter van de zon genieten, zo heerlijk warm is het hier. De woning biedt veel mogelijkheden, maar wij kennen úw wensen natuurlijk nog niet. Daarom hebben wij er voor gekozen u de gelegenheid te geven de keuken en badkamer naar uw eigen smaak uit te kiezen en in te richten. Uw woonwensen zijn voor ons leidend en wij helpen u graag met het maken van uw keuze. Wilt u de woning uitbreiden? Ook hier zijn velen varianten voor te realiseren. Comfortabele en moderne voorzieningen Het voorzieningenniveau in deze geheel gerenoveerde woning is hoog. De nieuwe vloerverwarming garandeert een behaaglijke binnentemperatuur en u kunt ook lekker genieten bij de inbouw open haard in de woonkamer. De leidingen en stoppenkast voor elektra zijn nieuw aangelegd. De loodgieter heeft leidingen vernieuwd en het hele huis is onlangs strak in de verf gezet. Fantaseert u mee over uw nieuwe keuken en badkamer?. U weet immers het beste hoe u dit fijne huis wilt gaan bewonen.

Bijzonderheden

* Slaapkamer/kantoor/werkkamer beneden

* Badkamer beneden

* Verbrede deurposten (toegankelijk voor minder valide personen en dus rolstoeltoegankelijk)

* Nieuwe vloerverwarming

* Statige vide

* Elektrische zonwering en screens

* Nieuwe elektra en stoppenkast

* Nieuw loodgieterswerk

* Zonnige achtertuin en zij tuin op het zuiden

* Schilderwerk van 2018 (buiten)

* Stucwerk van 2018

* Riant perceel van 186m2

* Oplevering kan per direct

Recently viewed