21 photos available

For sale: Irenelaan 29, 6732 BA Harskamp

Type of residence House, terraced house, single-family house
Plot size 147 m²
Liveable area 85 m²
€229,500

General

RECENTELIJK VERNIEUWD

Vlakbij de bossen en de dorpskern van Harskamp ligt deze woning met uitgebouwde schuur aan de Irenelaan. De woning is voorzien van onder andere een grote schuur, doordat de schuur bij de bijkeuken is getrokken en zodoende ideaal is voor de hobbyist. Om de hoek liggen onder andere diverse eetcafés, een lokale supermarkt, op loopafstand twee basisscholen (een christelijke en... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, terraced house, single-family house
Year of construction 1963
Status Available
Offered since 11 April 2018

Features

Offer
Reference number 7889/5574095
Asking price €229,500
Offered since 11 April 2018
Last updated 12 April 2018
Construction
Type of residence House, terraced house, single-family house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1963
Surfaces and content
Plot size 147 m²
Effective area 85 m²
Content 300 m³
Garden area 30 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location In district
On a quiet street
Near school
Features
Has a back yard Yes
Garden available Yes
Has a kitchen Yes

Definition

RECENTELIJK VERNIEUWD

Vlakbij de bossen en de dorpskern van Harskamp ligt deze woning met uitgebouwde schuur aan de Irenelaan. De woning is voorzien van onder andere een grote schuur, doordat de schuur bij de bijkeuken is getrokken en zodoende ideaal is voor de hobbyist. Om de hoek liggen onder andere diverse eetcafés, een lokale supermarkt, op loopafstand twee basisscholen (een christelijke en een openbare), een medisch centrum, een dorpshuis en een bank. Op korte afstand van de woning bevindt zich het bos waar bijvoorbeeld heerlijk gewandeld en gefietst kan worden.

De woning uit 1963 is gelegen op een perceel van 147 m²en heeft een woonoppervlak van circa 110 m².

Indeling:

Begane grond

Hal met toilet, trapopgang naar de eerste etage en kelderkast. Toegang tot de woonkamer met open keuken welke is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur zoals een oven, 5 pits gaskookplaat en een riant werkblad.

Via de woonkamer heeft u toegang tot de bijkeuken met wasmachine- en drogeropstelling. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin en toegang tot de riante schuur.

Eerste etage

Via de trapopgang uit de hal komt u op de overloop van de eerste etage en vindt u aan de straatkant van de woning de badkamer en een slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning vindt u de ouderslaapkamer en nog een derde slaapkamer.

Tweede etage

De tweede etage is via een 'Vlizo' trap bereikbaar en kan worden gebruikt als opslagruimte.

Schuur

Achter de bijkeuken is een riante schuur gerealiseerd, doordat de schuur bij de bijkeuken is getrokken. De ruimte is ideaal voor de hobbyist, maar is ook ideaal als bergruimte. Daarnaast is de schuur voorzien van krachtstroom en goede verlichting, waardoor het hobbyen aangenamer wordt gemaakt.

Tuin

De voortuin is fraai aangelegd en behoeft weinig onderhoud. De onderhoudsarme achtertuin (met achterom) is gelegen op het zuidoosten en is een zonnige plek waar u heerlijk uw vrije tijd kunt doorbrengen.

Bijzonderheden:

* Vernieuwde cv-ketel (2018)

* Compleet nieuwe badkamer (2018)

* Divers nieuw schilderwerk en nieuwe plafonds (2018)

* De woonkamer is aan de voorzijde uitgerust met een rolluik, net als de slaapkamer op de eerste etage aan de straatzijde en de ouderslaapkamer op de eerste etage

* Korte afstand naar het bos en diverse voorzieningen

* Ideaal voor de hobbyist

* Onderhoudsarme voor- en achtertuin

* Plafonds woonkamer, keuken, schuur, bijkeuken, hal, slaapkamers en badkamer volledig afwasbaar; ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Floor plans

Recently viewed