45 photos available

For sale: Molenheidseweg 19, 5451 HD Mill

Type of residence House, detached house, villa
Plot size 2,315 m²
Liveable area 196 m²
€495,000

General

RESIDEREN op een rustige, vrije, maar goed BEREIKBARE locatie in een luxe, VRIJSTAANDE WONING Vlakbij het natuurgebied "Molenheide" vinden we deze compleet uitgebouwde woning met tuin op het zuiden. In 2008 is de woning grondig verbouwd en is met haar bijna 200m2 woonoppervlakte en een perceel van 2.315m2 royaal te noemen. De locatie is privaat, maar toch dichtbij plaatsen als UDEN en NIJMEGEN gel... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, detached house, villa
Year of construction 1956
Status Available
Offered since 25 May 2018

Features

Offer
Reference number 7889/5645782
Asking price €495,000
Offered since 25 May 2018
Last updated 26 May 2018
Construction
Type of residence House, detached house, villa
Type of construction Existing estate
Year of construction 1956
Surfaces and content
Plot size 2,315 m²
Effective area 196 m²
Content 656 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 2 separate toilets)
Features
Has a back yard Yes
Cellar available Yes
Has an electricity connection Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

RESIDEREN op een rustige, vrije, maar goed BEREIKBARE locatie in een luxe, VRIJSTAANDE WONING Vlakbij het natuurgebied "Molenheide" vinden we deze compleet uitgebouwde woning met tuin op het zuiden. In 2008 is de woning grondig verbouwd en is met haar bijna 200m2 woonoppervlakte en een perceel van 2.315m2 royaal te noemen. De locatie is privaat, maar toch dichtbij plaatsen als UDEN en NIJMEGEN gelegen. Werken in Nijmegen en wonen in Mill is bijvoorbeeld een uiterst goede combinatie aangezien Nijmegen met 20 autominuten te bereiken is.

Begane grond
Statige entree met een royale hal inclusief garderobe, luxe toilet met wastafelmeubel, toegang tot de berging met badkamer, twee slaapkamers en de open keuken met woonkamer. Kenmerkend aan de woonkamer is de oppervlakte van ca. 80m2 en de schuifpui die de tuin bij de leefruimte betrekt. Verder valt het vele lichtinval op en een ruime, open verbinding met de keuken. Deze brengt veel sfeer met zich mee wat zorgt voor een optimaal leefklimaat. Door de twee slaapkamers in combinatie met de badkamer is de woning uiterst geschikt voor bijvoorbeeld minder validen. In aanvulling hierop zijn alle deuren op de begane grond ook 'rolstoeltoegankelijk'.

Overigens kan de woning ook zeker gebruikt worden voor 'wonen+werken'.

Eerste verdieping
Via de vaste trap naar boven komt u op de overloop vanwaar u toegang heeft tot drie royale slaapkamers en een riante badkamer. Vanuit de badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en hangend toilet heeft u toegang tot het dakterras. Hiervandaan u heeft u een prachtig uitzicht over uw eigen 'landgoed'.

Tweede verdieping Middels een vlizotrap betreedt u de zolder welke dient als opslagruimte. Hier is tevens de cv-ketel gevestigd.

Tuin
De op het zuiden gelegen tuin beschikt over een royaal en overdekt terras met uitzicht over het bijzonder ruime grasveld, maar ook de prachtige bloemenperken. Verder is het terrein fraai omheind waardoor privacy gewaarborgd is.

Bijzonderheden
* Buitenschilderwerk dateert uit 2016 en 2018
* In 2008 is de woning grondig opgeknapt met o.a.: spouwmuurisolatie, vloerverwarming in de woonkamer en keuken, nieuwe keukenapparatuur
* De woning kan zeker als MANTELZORG-/SENIORENWONING worden omschreven
* Drie parkeerplaatsen op eigen terrein
* Natuurlijk gelegen en toch vlakbij diverse voorzieningen gelegen
* Glasvezel is mogelijk
* De woning beschikt over een echte wijnkelder!

Recently viewed