26 photos available

For sale: Arnhemseweg 66, 6731 BT Otterlo

Type of residence House, detached house, villa
Plot size 1,860 m²
Liveable area 290 m²
€695,000

General

Graag presenteren wij u deze prachtige, luxueus ingerichte, vrijstaande villa met dubbele garage en prachtige diepe en private tuin. De woning met een woonoppervlak van ca. 290 m² is gelegen op een perceel van 1860 m² met aan de voorzijde, op eigen terrein, plek voor meerdere auto’s. Door de "groene" omgeving genieten de eigenaren dagelijks van de rust en natuur in de onder architectuur aangelegde... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, detached house, villa
Year of construction 1965
Status Available
Offered since 12 May 2017

Features

Offer
Reference number 7889/5098730
Price €695,000
Offered since 12 May 2017
Last updated 23 March 2018
Construction
Type of residence House, detached house, villa
Type of construction Existing estate
Year of construction 1965
Isolations Wall
Floor
Surfaces and content
Plot size 1,860 m²
Effective area 290 m²
Content 1,010 m³
Mapping
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Outside village
Sheltered location
Features
Cellar available Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a greenhouse Yes
Has an internet connection Yes
Has a jacuzzi Yes
Has an office Yes
Has a terrace Yes
Has a kitchen Yes

Definition

Graag presenteren wij u deze prachtige, luxueus ingerichte, vrijstaande villa met dubbele garage en prachtige diepe en private tuin. De woning met een woonoppervlak van ca. 290 m² is gelegen op een perceel van 1860 m² met aan de voorzijde, op eigen terrein, plek voor meerdere auto’s. Door de "groene" omgeving genieten de eigenaren dagelijks van de rust en natuur in de onder architectuur aangelegde tuin. Met enkele minuten wandelt u ook over de Hoge Veluwe. Toch bent u met 10 minuten ook in het centrum van Ede. De dorpskern van Otterlo met al haar voorzieningen zoals winkels en scholen is op loopafstand gelegen. Kortom: een unieke plek met veel mogelijkheden!

Binnen treft u een zeer riante woonkamer aan met een luxueuze natuurstenen vloer. De open keuken is aan de zijkant uitgebouwd hetgeen veel licht en ruimte geeft. Verder treft u op de begane grond een grote studeer/ werkkamer aan en een tuinkamer met openslaande deuren naar het terras en tuin. Op de verdieping treft u 3 slaapkamers en een riante werkzolder.

De indeling van de woning is uitermate praktisch en biedt vele mogelijkheden. We zullen alles even voor u op een rij zetten.

Begane grond:
Entree, hal met vide. Toegang tot de studeerkamer (40 m²) en royale living (110 m²) met houthaard, en volledige vloerverwarming, een lichtcel van solex en twee schuifpuien naar de achtertuin en zijtuin. In de royale living is een open keuken met een luxe wandopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en een groot kookeiland inclusief bar. Tweede hal naar de toiletruimte voorzien van een ‘hangend’ toilet en fonteintje en toegang tot de tuinkamer, dubbele garage, kelder (stahoogte) en naar de werkzolder.

Verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer een loggia heeft. Luxueus ingerichte badkamer met een ‘hangend’ toilet, bad, dubbele wastafel en dubbele douche

Bijzonderheden:
Een luxueuze jacuzzi ingebouwd in het houten terras;
Tuinhuisje met sauna;
16 zonnepanelen, 4Kwh;
Dubbele garage;
Oprit voor meerdere auto’s;
Woonoppervlak ca. 290 m²;
Perceeloppervlakte - 1.860 m²;
Inhoud ca. 1.010 m³;
Isolatie - volledig dubbelglas, muurisolatie, vloerisolatie;
Warm water - C.V. en 16 zonnepanelen;
C.V.-ketel - twee remeha quinta cv ketels 2008;

Floor plans

Recently viewed