Omschrijving

Let op het betreft hier een appartement in verhuurde staat! 

Dit kleinschalige appartementengebouw is in 2007 ontwikkeld en sinds 2015 verhuurd aan één en dezelfde persoon. Op zich niet verwonderlijk wanneer je bedenkt dat er midden in het centrum weinig beschikbaar is voor de starter. Het gaat hier om een 2 kamer appartement op de 2e verdieping. Het gebouw heeft een afgesloten entree met ruimte voor de fietsen van de bewoners. De toegang tot het fraai afgewerkte appartement bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw waar u ook een mooi terras op het zuid oosten heeft. Het appartement heeft een oppervlak van circa 34 m² wat door de optimale indeling en het hoge plafond in de woonkamer een stuk ruimer aan doet.

Indeling: Via de hoofdentree in de winkelstraat komt u in de centrale hal met meterkast en ruimte voor een fiets binnen. Op de 2e verdieping, die u middels een trap bereikt, heeft u entree tot het appartement. Hal met toegang tot de sfeervolle woonkamer met hoog plafond en dakkapel. In de woonkamer is de balkenstructuur deels zichtbaar wat bijdraagt aan de gezellige sfeer. L-vormige keuken met  gaskomfoor, afzuigkap en koelkast. Slaapkamer, badkamer met douchecabine, toilet, wastafelmeubel, mechanische ventilatie en aansluiting voor de wasmachine en droger. Het appartement is volledig geïsoleerd en heeft een eigen HR combiketel (Remeha 2007). 

Dit goed verhuurbare appartement in het centrum van Ede is ideaal voor de kleine belegger. Voor informatie over de huidige huursituatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken