Omschrijving

Jaren ’30 uitstraling maar modern gemak in 1 woning? U zult denken dat het niet kan maar in dit zeer ruime appartement (maisonnette) is het toch echt mogelijk. In 2004 is dit prachtige gebouw neergezet. Het vormt als het ware de toegangspoort tot een prachtige nieuwe woonwijk waar comfort is vereenzelvigt met een authentieke uitstraling. De woning beschikt over 3 slaapkamers en desgewenst kan er met gemak nog een 4e ruime slaapkamer worden gecreëerd. De woonkamer is ruim en speels van opzet en geeft toegang naar het op het zuiden gelegen balkon. Het comfortabele appartement is goed geïsoleerd. Dat betekent dus lage stookkosten en veel comfort!  
Vanuit de woning is alles goed bereikbaar. Winkels, ziekenhuis “Gelderse Vallei” station, noem maar op alles is dichtbij. Wilt u met de auto op pad dan is ook de A12 binnen een paar minuten te bereiken. Kortom een ideale woning!

Indeling

Via het afgesloten trappenhuis bereikt u de tweede verdieping en de voordeur. De hal geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, de badkamer met douchecabine, design radiator en wastafelmeubel, toilet en de woonkamer. 
De woonkamer is echt bijzonder gezellig. Het is erg licht en heeft een mooi zitgedeelte in de ruime erker. De moderne open keuken is voorzien van alle gemakken zoals een gaskomfoor, oven, koel/vries combinatie en afzuigkamp en is slechts een paar jaar oud. Vanuit de woonkamer is ook de uiterst praktische provisieruimte met c.v.-opstelling bereikbaar. Via openslaande deuren bereikt u vervolgens het ruime op het zuiden gelegen balkon.

Eerste verdieping

Vanuit de woonkamer bereikt u de 2e verdieping. De overloop is dusdanig ruim dat er met gemak een ruime 4e slaapkamer en een tweede badkamer kan worden gemaakt. Momenteel is het in gebruik als zolder en geeft het toegang tot het tweede toilet en de 3e slaapkamer. De 3e slaapkamer is ruim van opzet en heeft 2 Velux dakramen.

Bijzonderheden

- Ruime maisonnette
- 131m² gebruiksoppervlak
- 3 slaapkamers
- mogelijkheid voor een extra kamer en badkamer op de 2e verd.
- Volledig geïsoleerd
- Terras op het zuiden
- Ruime inpandige berging
- Berging in de onderbouw
- Alle faciliteiten op korte afstand gelegen

Kenmerken