PERSBERICHT

Huizen(ver)kopers winnen makelaarskosten terug

Klanten van Hulsmann & Pesie makelaars profiteren tot het einde van 2016 van een bijzondere actie. Iedereen die in deze periode een huis verkoopt of aankoopt via deze makelaar maakt kans om de bemiddelingskosten terug te winnen. Dat kan oplopen tot een vergoeding van 2.500 euro. Er kan worden deelgenomen door het inschrijvingsformulier in te vullen op de website van VastgoedPRO. 

Onder de noemer ‘Uw eigen makelaar op onze kosten’ maakt elke klant die tijdens de actieperiode een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kans op deze prijs. Voorwaarde is wel dat de transactie binnen 2 jaar wordt afgerond. VastgoedPRO trekt tot en met december elke maand een winnaar die de vergoeding ontvangt. In totaal worden er tijdens de landelijke actieperiode vier (ver)kopers verblijd met de prijs.

“Wanneer u een huis verkoopt of aankoopt, kunt u rekenen op ons vakkundig advies en uniek verkoopplan. Een uitgebreide woningvideo, een 360 graden tour en interactieve plattegronden horen uiteraard bij de verkoopopdracht. Daarnaast nemen we, zoals altijd, veel werk uit handen van de klanten. Daar veranderen we niets aan. Een prachtige extra is dat iedere opdrachtgever kans maakt dat we dat gratis doen. Dat levert natuurlijk een mooi voordeel op bij de aan- of verkoop van een woning” aldus Igor Pesie van Hulsmann & Pesie makelaars.

De actie is een samenwerking tussen beroepsvereniging VastgoedPRO en Hulsmann & Pesie makelaars. Consumenten vinden meer informatie over de actie op de website van VastgoedPRO: www.vastgoedpro.nl/actie. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook bellen of mailen met Hulsmann & Pesie makelaars: 0318 614 840 / mail@hulsmann.nl