Introductie

Het kopen van een tweede woning behoort tot één van de belangrijke beslissingen die u in uw leven maakt en zeker één van de grootste investeringen die u maakt. Dus neemt u, voordat u wegdroomt op uw wolk van enthousiasme, een moment om uw beslissing voorzichtig te overwegen Hulsmann & Pesie is een professionele en gevestigde organisatie die al meer dan 40 jaar zeer actief is op de onroerend goed markt.

Met een diep gewortelde basis op de Nederlandse onroerend goed markt heeft Hulsmann & Pesie circa 15 jaar geleden voet gezet op Spaanse bodem in de omgeving van Marbella en is kort daarna de grens overgestoken naar Portugal om de Algarve te veroveren met een uitgebreide selectie van woningen. Van het Oosten tot het Westen van de Algarve en later aangevuld door Lissabon en omgeving. Hulsmann & Pesie heeft direct toegang tot een zeer professioneel en betrouwbaar locaal netwerk, niet alleen wegens onze eigen ervaring en kennis aldaar, maar ook vanwege het feit dat familie in beide landen al meer dan 30 jaar woont en werkt.

Hulsmann & Pesie bestaat uit een zeer ervaren en meertalig team welke is getraind om onze klanten te voorzien van uitsluitend de beste woning selecties en een ongeëvenaarde service, dit omhelst onze unieke en wel bewezen bedrijfsfilosofie!

Hulsmann & Pesie is al twee generaties uw vertrouwde partner in onroerend goed en zal dat voor vele komende generaties blijven.  

Laatste nieuws