Hypotheken

Samenwerking met een onafhankelijke hypotheekadviseur

Bij Hulsmann & Pesie makelaars staat de klant centraal. Wij vinden het heel belangrijk dat wanneer u een woning wilt (aan)kopen, u snel weet of u tot (aan)koop over kunt gaan. Samen met Stormfinance delen wij een kantoor in Ede en Leusden waardoor wij snel uw financiële situatie in kaart kunnen brengen en een gedegen advies kunnen geven. Doordat tijd wordt bespaard, kan net die ene actierente gerealiseerd worden en kunt u snel schakelen bij het doen van een bod of juist bij het ontvangen van een bod.

Stormfinance geeft niet alleen hypotheekadvies, maar ook adviezen over verzekeringen, beleggingen, kredieten en pensioenen. Daarnaast beschikt Stormfinance niet alleen over erkende hypotheekadviseurs en verzekeringsadviseurs, maar ook over een erkend financieel planner.

Onafhankelijk

Als tussenpersoon is Storm Finance onafhankelijk, dat wil zeggen: niet gebonden aan een verzekeraar of geldverstrekker. Zij geven dus een volledig objectief advies. Omdat zij met diverse partijen zaken doen, is het aanbod zeer ruim en zo vinden zij samen met u uw financiële oplossing.

Maak een afspraak

Laatste nieuws