Taxaties

Wanneer heb ik een taxatie nodig? 

Als u een nieuwe hypotheek wilt of wanneer u een geschil met de fiscus heeft, is een taxatie vaak onmisbaar. Daarnaast wordt het vaak gevraagd bij de verhoging van uw huidige hypotheek. Uiteraard is het belangrijk dat een taxateur ervaren is en op de hoogte is van de huidige marktontwikkelingen. Bij Hulsmann & Pesie makelaars zijn de taxateurs ingeschreven bij Stichting VastgoedCert en hebben zij meer dan 50 jaar ervaring binnen de woningmakelaardij.

Waar let een taxateur op? 

Onze taxateur zal de waarde van het pand aan de hand van uiteenlopende kenmerken vastleggen. Zo wordt er gelet op tal van zaken die direct betrekking hebben op het huis zoals woonoppervlak, staat van onderhoud en bijvoorbeeld de mate van isolatie. Daarnaast wordt er ook gelet op minder zichtbare aspecten, zoals het bestemmingsplan en bijzondere erfdienstbaarheden.

U begrijpt dat dit slechts enkele voorbeelden zijn en dat de waarde van een woning wordt bepaald door veel meer zaken. Samengevat: voor een taxatie heeft u een specialist nodig.

De taxateurs van Hulsmann & Pesie zijn bijzonder goed geschoold, hebben vele jaren ervaring en mogen daarnaast taxaties uitbrengen voor alle financiële instellingen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak een afspraak

Laatste nieuws